Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Afvoer ontstoppen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Is uw afvoer verstopt? U hoeft zich geen zorgen te maken! Het ontstoppen van de afvoer is eenvoudiger dan u denkt! Of het nu gaat om een wastafel, douche of badkuip, wij tonen u de stappen die nodig zijn om uw afvoer weer soepel en efficiënt te laten werken. Heeft u hier zelf geen zin in? Of geen tijd voor? Dan kunnen wij u helpen de verstopte afvoer te ontstoppen! Of het nu gaat om een verstopte keuken afvoer, wasmachine afvoer of vaatwasser afvoer, wij staan voor u klaar!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Om te beginnen hebt u wat basisgereedschap nodig. Daartoe behoren een paar rubberen handschoenen (voor de veiligheid), een emmer of kom om overtollig water op te vangen, een vloeibare ontstopper of grondboor en een rubberen ontstopper om eventuele verstoppingen te verwijderen. Zodra u deze spullen klaar heeft, volgt u onze eenvoudige instructies:

1. Begin met het verwijderen van de bron van de verstopping indien mogelijk – dit kan van alles zijn, van haren die zich in de afvoerpijp hebben opgehoopt gedurende een douche om voedselresten die door de gootsteenafvoer zijn gegaan.

2. Als u de hardnekkige verstopping niet kunt verwijderen, vul dan uw emmer of kom met kokend water en giet dit langzaam in de afvoer. Dit zou moeten helpen om eventueel in de leiding vastzittend vuil of vet te verwijderen.

3. Gebruik na het gieten van het warme water, chemische ontstoppingsmiddelen of een grondboor om de meest hardnekkige verstoppingen die nog in de buis zitten te verwijderen. Werk langzaam en voorzichtig, want te hard duwen kan de leidingen beschadigen.

4. Zodra al het vuil uit de afvoer is verwijderd, giet u er wat kokend heet water overheen om alle resten van de verstopping te verwijderen en ervoor te zorgen dat alles schoon is voordat u weer gewoon water laat stromen.

Houdt er rekening mee dat een vloeibare ontstopper slecht is voor het milieu en we dit dan ook eerder afraden. Gebruik eerst kokend water met baking soda en laat dit een nacht inwerken. Als dit niet helpt, kunt u een ontstoppingsmiddel proberen. Mocht niks helpen, dan neemt u contact met ons op!

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Laat ons uw afvoer ontstoppen

We weten allemaal hoe vervelend een verstopte afvoer kan zijn. Daarom zijn wij er om u te helpen! Onze ervaren professionals kunnen uw verstopte afvoer snel en efficiënt, zonder rommel of ongemak. Wij inspecteren het probleem, stellen een diagnose van de oorzaak van de verstopping en ontstoppen deze vervolgens met minimale verstoring. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften en industrienormen. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte! Wij garanderen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Hoe een afvoer verstopt raakt en hoe u dit kunt voorkomen leest u op onze website!

Met deze eenvoudige stappen hebt u in een mum van tijd een heldere afvoer! Of u nu besluit het zelf te doen of een beroep doet op onze professionals – wij hebben u gedekt. Wacht dus niet langer! laat uw afvoer vandaag nog ontstoppen!

Oorzaken van een verstopte afvoer

Er zijn een aantal zaken die een verstopte afvoer kunnen veroorzaken. Enkele van de meest voorkomende oorzaken zijn:

– Haren in verstopte douche afvoer

– Vet, olie en vet in gootsteenbuizen

– Teveel toiletpapier door het toilet gespoeld

– Vreemde voorwerpen die vastzitten in de leidingen

– Boomwortels die in de leidingen groeien

– Ophoping van zeepschuim, vuil en viezigheid op wanden van leidingen

Door deze mogelijke oorzaken te begrijpen en preventieve maatregelen te nemen om ze te voorkomen, kunt u voorkomen dat u te maken krijgt met een verstopte . Dus de volgende keer dat u te maken krijgt met een verstopte afvoer, denk dan aan deze tips! En als het te ingewikkeld voor u wordt – aarzel dan niet om ons te bellen!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.