Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Buitenkraan aanleggen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Het besluit om een buitenkraan te installeren is een geweldige manier om gemak en waarde aan uw huis toe te voegen. Of u hem nu wilt gebruiken om te tuinieren, de auto te wassen of gewoon om toegang te hebben tot schoon water om te drinken of te baden, een buitenkraan kan een waardevolle aanvulling zijn. De installatie ervan is bovendien gemakkelijker dan ooit met de hulp van een professionele loodgieter.

 

Een buitenkraan laten aanleggen, hoe werkt het?

Met onze expertise en ervaring in loodgieterswerk kan een gekwalificeerde loodgieter uw nieuwe buitenkraan snel en nauwkeurig installeren. Hij zorgt voor alle stappen, inclusief deskundig advies over hoe u de kraan het beste kunt plaatsen en veilig kunt aansluiten op uw bestaande leidingen. Bovendien zorgen zij ervoor dat alle aansluitingen goed vastzitten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Zodra de installatie is voltooid, kunt u uw nieuwe buitenkraan jarenlang met plezier gebruiken. Bij goed onderhoud en gebruik van kwaliteitsmaterialen zal hij lang meegaan en u betrouwbare service bieden wanneer u die het meest nodig hebt.

 

Materialen voor de buitenkraan aanleggen

Onze loodgieters gebruiken alleen de beste materialen voor de installatie van buitenkranen. Of het nu gaat om messing, koperen buis of kunststof, wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw nieuwe kraan aan de normen voldoen en lang meegaan. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u kwaliteitsmaterialen en -installatie krijgt. De buitenkraan wordt op een bestaande waterleiding aangesloten. Ook zorgen we voor een vorstvrije buitenkraan. We berekenen van tevoren hoeveel koperen buizen er nodig zijn om de buitenkraan te installeren. Het aanleggen van een buitenkraan is voor ons geen enkel probleem!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw nieuwe buitenkraan te laten installeren door ervaren professionals! Wij helpen u graag het beste uit uw huis te halen met deze handige toevoeging.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

De voordelen van een vorstvrije buitenkraan aanleggen

De vorstvrije buitenkraan omvatten gebruiksgemak en een langere levensduur. Dit soort buitenkranen zijn ook beter bestand tegen vorstschade, omdat hij ontworpen is om niet te bevriezen bij koud weer. Deze buitenkraan kan echter niet via de kruipruimte aangelegd worden omdat op een bepaalde hoogte moet worden geïnstalleerd. Als u de buitenkraan per se op een bestaande leiding wilt aansluiten, kunnen we een stop of aftapkraan aansluiten. Een koperen kraan kan ook worden gebruikt voor metalen buizen.

Wanneer u kiest voor een installatiedienst voor buitenkranen, is het belangrijk dat alle onderdelen van goede kwaliteit zijn en goed passen. Met onze professionele loodgieters kunt u er zeker van zijn dat alles correct en volgens de plaatselijke normen en voorschriften wordt uitgevoerd. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor de installatie van uw buitenkraan! Wij garanderen een uitstekende service en een probleemloos proces van begin tot eind.

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.