Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Leidingen wegwerken

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Leidingen in en rond onze huizen kunnen voor veel problemen zorgen, van verstoppingen tot lekkages. In sommige gevallen is het noodzakelijk om deze leidingen helemaal weg te werken om verdere problemen te voorkomen.

Leidingen wegwerken of verwijderen

Bij het verwijderen van leidingen is de eerste stap het beoordelen van de situatie. Als u een oude leiding wilt vervangen door een nieuwe, moet u bepalen welk type leiding moet worden vervangen en hoe ver de vervangende leiding moet worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om bij dit soort werk nauwkeurig te meten, zodat alles goed past en er later geen extra werk nodig is.

Zorgvuldig wegwerken van leidingen

Onze loodgieters kunnen zorgvuldig en verwijderen zorgvuldig oude leidingen, ongeacht het materiaal. Wij kunnen koperen buizen, PVC-buizen (polyvinylchloride), gietijzeren buizen, PEX-buizen (cross-linked polyethylene) en andere soorten leidingen verwijderen. Afhankelijk van de situatie en waar u het door wilt vervangen, kunnen wij u aanraden een ander soort leiding te gebruiken dan voorheen.

Ons team zal er ook voor zorgen dat alle rommel die ontstaat bij het verwijderen van de leiding wordt opgeruimd. Dit omvat het op de juiste wijze afvoeren van alle materialen en het opruimen van vuil of puin dat tijdens het verwijderingsproces is ontstaan. Nadat dit alles is gedaan, installeren wij uw nieuwe leiding, zodat deze goed functioneert en er goed uitziet in uw huis.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Oude leidingen laten verwijderen

Oude leidingen verwijderen is een noodzakelijk onderdeel van woningonderhoud. Het helpt niet alleen problemen te voorkomen, maar zorgt er ook voor dat uw huis er op zijn best blijft uitzien. Ons team kan u helpen begrijpen welk type leiding moet worden vervangen en vervolgens de oude leiding veilig verwijderen zonder extra schade aan te richten. Zodra de nieuwe leiding is geïnstalleerd, kunnen wij ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt en dat uw huis er geweldig uitziet met de nieuwe aanwinst.

Als u overweegt om leidingen in uw huis te laten verwijderen, neem dan vandaag nog contact op met onze loodgieters voor meer informatie over onze diensten en om te zien hoe wij kunnen helpen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Onze loodgieters kunnen uw leidingen wegwerken

Wij helpen u graag met het wegwerken van leidingen in uw huis. Onze loodgieters zijn ervaren en deskundig, zodat u er zeker van kunt zijn dat de klus correct wordt geklaard. Of het nu gaat om een eenvoudige vervanging of een volledige verwijdering, ons team kan veilig en efficiënt voor u zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.