Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Radiator afdoppen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Radiator pluggen is een veel voorkomende reparatie die nodig is wanneer de motor van een auto oververhit raakt. Hierbij wordt een speciaal gereedschap gebruikt om een lekkende radiatorslang af te sluiten door druk uit te oefenen op het uiteinde. Radiator pluggen kan relatief eenvoudig thuis worden gedaan, maar vereist wel enige mechanische kennis en gereedschap.

Een verstopte radiator

De belangrijkste oorzaak van een verstopte radiator is een inwendig lek in het koelsysteem. Dit lek kan worden veroorzaakt door corrosie, vuil of temperatuurschommelingen als gevolg van slecht onderhoud van het voertuig. Andere mogelijke oorzaken zijn luchtzakken, kapotte slangen, verstopte doorgangen en defecte kleppen. Als een van deze problemen te lang onbehandeld blijft, kan dit leiden tot ernstige problemen zoals oververhitting van de motor en schade aan het koelsysteem.

Afdoppen van de radiator

De eerste stap bij het afdichten van een radiator is vaststellen waar het lek vandaan komt. Een goede methode om de bron van het lek te vinden, is de radiateurdop eraf te halen en binnenin te kijken. Als er zichtbare tekenen van corrosie of vuil zijn, moeten deze worden schoongemaakt voordat u verder gaat met het afdichten van de radiatorslang. Als dat eenmaal is gebeurd, is het tijd om een geschikt pluggengereedschap te kiezen. De grootte van de benodigde plug hangt af van hoe groot of klein het koelsysteem van uw auto is – zorg dus voor een plug die goed past.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Het juiste radiator gereedschap

Het gebruik van een radiateurpluggengereedschap houdt in dat u het juiste druk om het lek te dichten. Als u te veel druk uitoefent, kunt u de radiatorslang nog meer beschadigen. Zorg er ook voor dat alle luchtzakken weg zijn voordat u begint, want die kunnen verhinderen dat de plug goed afdicht. Zodra het gereedschap op zijn plaats zit, is het belangrijk ervoor te zorgen dat het voldoende – maar niet te strak – is aangedraaid, zodat er een doeltreffende afdichting is.

Laat onze loodgieter de radiator afdoppen

Wij kunnen de oude plug en vervang deze door een nieuwe. Dit kan het beste worden gedaan door een gekwalificeerde technicus, die het juiste gereedschap en de juiste ervaring heeft om uw radiatorslang snel en veilig af te dichten. Zij kunnen ook andere problemen in het koelsysteem opsporen die mogelijk moeten worden verholpen.

Radiator afdichten is een relatief eenvoudig proces, maar vereist wel enige mechanische kennis en gereedschap om het goed te doen. Als u niet zeker weet of u het zelf wilt doen, kunt u het beste een professionele loodgieter de klus laten klaren. Zo kunt u er zeker van zijn dat het koelsysteem van uw auto in topconditie blijft en vrij is van toekomstige lekken of verstoppingen.

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.