Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Radiator reparatie

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Wanneer de radiator in uw woning kapot is, is het belangrijk om deze te laten vervangen. Radiatoren zijn essentieel om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden en vormen een integraal onderdeel van het verwarmingssysteem. Als ze niet goed werken, kan dit leiden tot buitensporige energierekeningen en een oncomfortabele omgeving.

Vervangen van de radiator

Vervanging van de radiator is de enige permanente oplossing als het gaat om reparatie, want reparatie kan slechts tijdelijke verlichting van het probleem bieden. Afhankelijk van het type radiator dat u heeft, zijn er verschillende manieren om deze te vervangen. Voor sommige radiatoren is bijvoorbeeld een professionele installatie nodig, terwijl andere eenvoudig zelf kunnen worden vervangen.

Als u besluit de radiator zelf te vervangen, zorg er dan voor dat u eerst de stroomtoevoer afsluit, want elektriciteit en water gaan niet goed samen! U moet ook zowel de hoogte als de hoogte van de radiator opmeten voordat u een nieuwe koopt, want dan weet u zeker dat de nieuwe perfect past. Let ook op eventuele extra functies of accessoires op de radiator die u vervangt, zoals kranen of bedieningselementen, en zorg ervoor dat deze compatibel zijn met uw nieuwe radiator.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Ontluchten en bellen verwijderen uit de radiator

Zodra u de vervangende radiator hebt gekocht en geïnstalleerd, is het belangrijk het systeem goed te ontluchten om eventuele luchtbellen te verwijderen. Dit kunt u doen door het ontluchtingsventiel aan de bovenkant van elke radiator te vinden en het tegen de klok in te draaien totdat er water uit begint te stromen.

Na het ontluchten vult u de radiatoren met verse antivries en controleert u ze op lekkage of schade. Zijn er geen tekenen van schade, dan is uw vervanging voltooid! Andersmoet u een vakman inschakelen om het systeem te controleren.

Controleer ten slotte regelmatig uw verwarmingskosten en zorg ervoor dat uw radiatoren efficiënt werken. Ook het regelmatig reinigen en vervangen van de filters in uw radiator kan de efficiëntie helpen verbeteren. Met de juiste zorg zou uw vervangende radiator jaren mee moeten gaan zonder onderhoud of reparatie!

Laat uw radiator reparatie over aan een loodgieter

Uiteraard is het verstandig laat de complexe klus van radiatorreparatie over aan een professionele loodgieter. Loodgieters hebben de kennis en ervaring om eventuele onderliggende problemen met uw verwarmingssysteem op te sporen en kunnen advies geven over hoe deze het best kunnen worden verholpen. Zij kunnen u ook helpen bij het kiezen van het juiste type radiator voor uw ruimte en ervoor zorgen dat deze compatibel is met andere onderdelen van het systeem.

Zorg er ten slotte altijd voor dat u een gerenommeerde aannemer inhuurt wanneer u iets aan uw radiator laat doen. Vraag uw vrienden of familie om aanbevelingen, of controleer online beoordelingen en recensies voordat u een beslissing neemt. Zo weet u zeker dat u goede service krijgt van iemand die weet wat hij doet!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.