Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Radiator verwijderen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Een radiator verwijderen kan een intimiderende taak zijn voor wie geen ervaring heeft met loodgieterswerk. Het is belangrijk dat u de basisstappen kent voor het verwijderen van een radiator, zodat u dit veilig en efficiënt kunt doen. Als u niet zeker weet of u deze klus zelf wilt doen, is het inhuren van een professionele loodgieter wellicht de beste optie.

De stappen bij het verwijderen van de radiator

De eerste stap bij het verwijderen van een radiator is het afsluiten van de watertoevoer. Zo voorkomt u lekken wanneer u de radiator uit zijn bevestiging haalt. Zodra de watertoevoer is afgesloten, gebruikt u een sleutel om de moeren los te draaien die de radiator met zijn bevestigingsbeugels verbinden en haalt u hem voorzichtig van de muur of vloer. U moet ook alle aangesloten leidingen loskoppelen voordat u hem volledig van zijn plaats haalt.

Zodra de radiator is verwijderd, kunt u hem naar buiten brengen en beginnen met schoonmaken. Begin met de buitenkant af te nemen met een vochtige doek om stof of vuil dat zich op het oppervlak heeft verzameld te verwijderen. Als uw radiator vuil of roest bevat, kunt u een staalborstel gebruiken om deze plekken voorzichtig schoon te schrobben. Nadat al het vuil is verwijderd, maakt u het af met een allesreiniger en een schone doek voor extra glans en bescherming tegen toekomstige schade.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Oude radiator verwijderen

Als u te maken hebt met een oude radiator die niet meer te repareren is, huur dan een professionele loodgieter in om hem veilig af te voeren. Een vakman kan de radiator goed verpakken, zodat deze tijdens het vervoer niet beschadigd raakt. Als alternatief bieden sommige detailhandelaren een verwijderingsdienst aan bij aankoop van een nieuwe radiator.

Een nieuwe radiator aanschaffen

Bij de aankoop van een nieuwe radiator moet u rekening houden met de grootte en het type van uw bestaande installatie. Zo kunt u bepalen wat de beste vervanging voor uw huis is. Meet bovendien de ruimte op waar u de nieuwe radiator wilt installeren. Het is belangrijk dat de afmetingen van uw gekozen radiator goed passen, anders kan hij veiligheidsrisico’s opleveren in uw huis.

Zodra u de nieuwe radiator hebt gekocht en geïnstalleerd, zet u de watertoevoer geleidelijk aan om te controleren of er geen lekken of barsten zijn, voordat u de radiator volledig opent. Zodra dit is gebeurd, test u de temperatuurinstelling en andere instellingen zoals de thermostatische regeling en de timerfuncties, indien aanwezig.

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.