Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Riool ontstoppen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Als uw riool verstopt is, hoeft u zich geen zorgen te maken – er is hulp beschikbaar! Met een professionele loodgietersdienst kunt snel uw riool ontstoppen en gemakkelijk verhelpen. Onze ervaren loodgieters zijn uitgerust met het nodige gereedschap om alle soorten verstopte riolen te diagnosticeren en te repareren. Wij maken gebruik van hogedrukwaterstralen, drainsnuiten of andere geavanceerde technieken om uw systeem te ontstoppen. Onze vakkundige professionals werken snel en efficiënt om de klus in één keer goed te klaren, zodat u uw riolering zonder problemen weer kunt gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij riool ontstoppen!

 

Wat kun je zelf doen als u een verstopte riolering heeft?

Als het riool verstopt zit kunt u een aantal dingen doen om dit te ontstoppen. Een riool verstoppingen kan in sommige gevallen moeilijk te ontstoppen zijn, maar er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen voordat u een loodgieter in moet schakelen. Kies altijd als laatste een chemisch ontstoppingsmiddel. Dit is namelijk slecht voor het milieu en gebruiken we dus liever niet. Een afvoer ontstoppen kun je doen met een emmer heet water of kokend heet water gemengd met baking soda. Laat dit een kwartier inwerken en spoel daarna door. Zo kun je ook een wc ontstoppen.

Is de gootsteen verstopt of een afvoer verstopt? Kijk dan eerst of er vuil of eten in het sifon zitten. Draai dan eerst het sifon los en plaats een emmer onder de gootsteen voor het geval er water uit uit komt. Heeft een emmer water geen zin? Dan kunt u ook nog een veer gebruiken. Deze breng je met een draaiende beweging in de riolering. Hiermee kun je ophopingen doorspoelen. Heeft u een ontstopper, gebruik deze dan om de verstopping los te maken. Dit doet u door de gootsteen of het toilet te vullen met water en de ontstopper over het gat te plaatsen. Met krachtige stoten kunt u het weer naar boven duwen. Heeft u al deze dingen gedaan, maar heeft u nog steeds een verstopt riool of een verstopt toilet? Schakel dan een professionele loodgieter in! Zij kunnen u snel en eenvoudig helpen bij uw riool ontstoppen en een verstopte afvoer verhelpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze professionele diensten, en laat ons u helpen bij uw riool ontstoppen! Wij zijn er voor een snelle en betrouwbare service, zodat u uw riool weer zonder problemen kunt gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Wat kost een loodgieter inschakelen?

De kosten voor het inhuren van een professionele loodgieter voor een verstopte riool hangen af van het soort verstopping en de moeilijkheid om erbij te komen. Onze ervaren vakmensen kunnen u een prijsopgave geven voordat de klus begint, zodat u weet wat u qua kosten kunt verwachten. Wij zetten ons in om kwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven, dus u kunt er zeker van zijn dat onze diensten de bank niet zullen breken! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw riool kunnen ontstoppen en voor een nauwkeurige offerte voor onze diensten.

Huur vandaag nog een loodgieter in en laat ons al uw rioolproblemen oplossen! Wij zijn er om snelle en betrouwbare service te bieden, zodat u uw riool weer probleemloos kunt gebruiken.

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.