Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Vlotter WC afstellen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Als het gaat om het loodgieterswerk in uw huis, wilt u een vakman die weet wat hij doet en de klus snel kan klaren. Het afstellen van de vlotter is een van die klussen die alleen een gekwalificeerde loodgieter mag doen. Het afstellen van de vlotter zorgt voor een goede werking van uw toilet, dus het is belangrijk dat deze taak correct wordt uitgevoerd. Daarnaast kunnen wij u helpen als uw WC verstopt is.

Nauwkeurig uw vlotter afstellen

Het afstellen van de vlotter in een toilet is een belangrijk proces dat nauwkeurig moet gebeuren. De vlotter moet op het juiste niveau worden ingesteld om goed te kunnen doorspoelen, maar als hij niet goed is afgesteld, kunnen er vervelende problemen ontstaan. Denk hierbij aan geluiden tijdens het doorspoelen, overlopend water of zelfs overlopende riolering in uw huis! Om dergelijke problemen te voorkomen, is het belangrijk om een een ervaren loodgieter om de vlotter in uw toilet af te stellen.

Gespecialiseerd in loodgieters klussen

Bij ons loodgietersbedrijf zijn wij gecertificeerde en ervaren professionals die al jaren huiseigenaren helpen met hun loodgieter behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het afstellen van zwevende toiletten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw klus goed wordt geklaard. Onze technici hebben de opleiding en ervaring om de vlotter van elk type toilet goed af te stellen, zodat deze op het juiste niveau wordt ingesteld voor optimale prestaties.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Een goed functionerend toilet

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerend toilet in uw huis te hebben en zijn er trots op dat wij een snelle en efficiënte service bieden. Wij streven ernaar op tijd te komen en de klus snel te klaren, zodat u zonder zorgen en ongemak weer kunt genieten van het leven thuis. Ons team van deskundigen zal ook een diagnose stellen van de huidige conditie van uw toilet en geven advies over hoe u het in de toekomst het beste kunt onderhouden.

Eerlijke tarieven

Onze tarieven zijn zeer concurrerend, zodat u er zeker van kunt zijn dat u goede service krijgt voor een betaalbare prijs. Met ons aan uw zijde kunt u er gerust op zijn dat elk loodgieter probleem of elke aanpassing correct wordt afgehandeld. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten voor toiletten! Geef het sanitair in uw huis eindelijk de aandacht die het verdient.

Laat ons ervaren team ervoor zorgen dat uw toilet soepel blijft werken. Vraag vandaag nog een gratis float toilet tune-up aan!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.