Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Wasbak ontstoppen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Als u te maken heeft met een verstopte gootsteen, is het raadzaam een professionele loodgieter in te schakelen. Ons team van ervaren professionals kan uw verstopte wasbak snel en efficiënt ontstoppen, zodat deze weer volledig functioneert. Wij beschikken over de nodige hulpmiddelen en kennis om de klus in één keer goed te klaren. Met onze hulp kunt u uw gootsteen sneller dan ooit weer gebruiken! Laat uw gootsteen ontstoppen en neem vandaag nog contact met ons op voor een eenvoudige oplossing!

 

Wat doen als uw wasbak verstopt zit?

Een verstopte afvoer kan ongelooflijk lastig zijn en zelfs leiden tot kostbare waterschade. Als u denkt dat uw gootsteen verstopt is, is de beste oplossing om een professionele loodgieter in te schakelen die snel een diagnose kan stellen en de gootsteen kan ontstoppen. Ons team van ervaren professionals heeft de kennis en het gereedschap om uw gootsteen zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Wilt u zelf een poging wagen? Gebruik dan een ouderwetse rubberen ontstopper of kokend water met baking soda om echte hardnekkige verstopping te verwijderen. U kunt ook het sifon los draaien om vuil uit de leiding te halen. Daarnaast kunt u ook een veer gebruiken, draai deze zachtjes rond, zo kan de verstopping vrijkomen. Een wasbak ontstoppen kan lastig zijn, maar wij weten precies wat we moeten doen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een efficiënte oplossing!

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Hoe kun je een gootsteen verstopping voorkomen?

Regelmatige reiniging en onderhoud zijn de beste manier om verstoppingen te voorkomen. Maak uw putdeksel regelmatig schoon, gebruik een haarvanger tijdens het douchen en giet nooit vet of olie in de afvoer. Daarnaast is het belangrijk om uw afvoer te controleren op tekenen van slijtage of schade. Als u een probleem in een vroeg stadium ontdekt, kan dit u op lange termijn een dure rekening besparen!

Als u problemen ondervindt met uw gootsteen, aarzel dan niet om een professionele loodgieter in te schakelen. Wij zijn er om uw gootsteen snel en efficiënt te ontstoppen, zodat u zich weer kunt concentreren op wat belangrijk is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eenvoudige oplossing!

 

Eenvoudig uw wastafel ontstoppen?

Met HG gootsteen ontstopper heeft u zo het vuil en de ontstoppen door de gootsteen gespoeld. Een wastafel afvoer kan verstopt raken met van alles en nog wat, van haren tot etensresten en ander vuil. HG gootsteenontstopper is de perfecte oplossing voor die hardnekkige verstoppingen die u met uw normale schoonmaakmiddelen niet kunt verhelpen. Onze professionele loodgieters zijn er om u snel en efficiënt te helpen bij het ontstoppen van uw gootsteen, zodat deze in een mum van tijd weer werkt! Neem vandaag nog contact met ons op voor een eenvoudige oplossing!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.