Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Wasmachine aansluiting maken

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Het aansluiten van een wasmachine vereist een paar eenvoudige stappen, maar het proces kan ontmoedigend zijn als u niet bekend bent met loodgieterswerk en de installatie van apparaten. Beoordeel eerst uw ruimte om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan alle vereisten voor het aansluiten van een wasmachine. U moet met name een functionerende koudwatertoevoerkraan hebben en toegang tot een geaard stopcontact van 120 volt. De volgende stap is het afsluiten van de watertoevoer via de hoofdafsluiter en het loskoppelen van de flexibele toevoerleiding die van de muur naar uw wasmachine loopt. Daarna kunt u de nieuwe toevoerleiding voor uw wasmachine bevestigen en de verbinding vastdraaien voordat u deze aansluit op zowel de warme als de koude kraan van uw wandkraan.

Alle onderdelen van een wasmachine aansluiting

Zodra al deze onderdelen op zijn plaats, moet u overgaan tot de elektrische aansluiting. U moet ervoor zorgen dat uw wasmachine goed geaard is en dat er geen blootliggende draden of andere foutieve aansluitingen zijn. Vervolgens kunt u de stekker in het stopcontact steken en de afvoerslang van de wasmachine aansluiten op de standpijp in uw wasruimte. Zorg ervoor dat al deze onderdelen goed zijn aangesloten met een sleutel voordat u de watertoevoerkraan opendraait.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Wat is er nodig voor een wasmachine aansluiting?

Bij een wasmachineaansluiting heeft u het volgende nodig:

-Toegang tot een geaard stopcontact van 120 volt

-Een werkende koudwatertoevoerkraan

-Een nieuwe toevoerleiding voor uw wasmachine

-Geaarde stekker en snoer van de wasmachine

-Afvoerslang om de wasmachine op de standpijp aan te sluiten.

U dient ook een moersleutel bij de hand te hebben voor het aandraaien van verbindingen of het bevestigen van onderdelen. Bovendien hebt u wellicht loodgieterstape nodig als er lekken in de aansluitingen zitten.

Zodra al deze onderdelen zijn aangesloten, is het belangrijk ze nogmaals te controleren voordat u de watertoevoerkraan openzet. Zorg ervoor dat alle verbindingen goed vastzitten, dat er geen blootliggende draden of verkeerde aansluitingen zijn, en dat alles goed geaard is.

Tot slot kunt u de stroomschakelaar van uw wasmachine aanzetten en hem controleren op eventuele lekken of trillingen tijdens zijn cyclus. Als alles goed lijkt te werken, kunt u in een mum van tijd een volle lading wasgoed draaien! Hoewel het aansluiten van een wasmachine in eerste instantie ontmoedigend kan lijken, is het’ echt geen moeilijke taak als u eenmaal de basis begrijpt. Zorg ervoor dat u uw plaatselijke bouwvoorschriften controleert voordat u aan een project begint en gebruik altijd de juiste veiligheidsuitrusting als u met elektriciteit of water werkt. Met deze stappen in gedachten zou u zonder problemen uw wasmachine moeten kunnen aansluiten!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.