Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Waterleiding afdoppen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Het afdichten van waterleidingen is een proces waarmee open uiteinden van een leiding worden afgedicht. Het is een van de meest elementaire vormen van loodgietersonderhoud, en belangrijk om uw huis of kantoor te beschermen tegen mogelijke waterschade. Dit proces voorkomt dat puin, vuil en andere verontreinigingen het leidingsysteem binnendringen. Afsluiten kan ook worden gebruikt als bescherming tegen lekken in bestaande leidingsystemen en bij de installatie van nieuwe armaturen of reparaties.

Afdichten van de waterleiding

Bij het afdichten van een waterleiding is het belangrijk de juiste materialen en technieken te gebruiken om ervoor te zorgen dat deze goed worden afgesloten. Gangbare materialen zijn rubberen stoppen, plastic doppen en plakband. Rubberen stoppen zijn meestal gemaakt van siliconen- of nitrilrubber en werken het best voor grotere leidingen, terwijl plastic doppen beter geschikt zijn voor kleinere leidingen. Met plakband kunt u een afdichting tot stand brengen op leidingen van elk formaat.

Belangrijk onderdeel van de waterleiding afdoppen

Een andere belangrijke stap bij het afdichten van waterleidingen is het voorbereiden van het oppervlak van de leiding voordat deze wordt afgedicht. Dit voorkomt dat er lucht tussen de dop en de leiding komt en houdt vuil en puin uit de leiding. Het is ook belangrijk om een smeermiddel te gebruiken, zoals vaseline of siliconenvet, zodat de plug of dop gemakkelijker op zijn plaats kan worden gezet.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Installeren van de nieuwe waterleiding

Bij het installeren van rubberen pluggen en plastic doppen wordt meestal een schroevendraaier gebruikt om ze op hun plaats te draaien totdat ze stevig met de buiswand zijn verbonden. Zorg ervoor dat er geen spleten zijn tussen de buiswand en de dop voordat u deze vastdraait. Plakband moet in verschillende lagen worden aangebracht, waarbij de vorige laag voor een derde wordt overlapt voor een goede afdichting.

Professionele loodgieter voor uw waterleiding

In sommige gevallen moet een professionele loodgieter worden ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de leidingen goed worden afgedicht. Dit is vooral het geval bij bestaande lekken of bij de installatie van nieuwe armaturen of reparaties. Professionele loodgieters hebben toegang tot gespecialiseerd gereedschap en kunnen daarmee de leiding inspecteren en ervoor zorgen dat deze correct en veilig wordt afgedicht.

Het afdichten van waterleidingen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw huis. Het goed afdichten van een waterleiding helpt schade door puin, vuil en andere verontreinigingen te voorkomen en voorkomt toekomstige problemen zoals lekkages. Door de juiste materialen te gebruiken en de juiste technieken kunt u een waterleiding doeltreffend afdichten en uw huis beschermen. 

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.