Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Wc ontstoppen

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Heeft u te maken met een verstopt toilet en weet u niet hoe u het probleem moet oplossen? Maak u zich geen zorgen wij helpen u! Ons team van experts kan elke wc pot in een mum van tijd ontstoppen.

 

Onze apparatuur

Met geavanceerde apparatuur kunnen wij snel de oorzaak van de verstopping vaststellen en deze verhelpen. Wij beschikken over de nodige hulpmiddelen en kennis om zelfs de moeilijkste gevallen aan te pakken. Ons team zal alle nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gootsteen of verstopte wc goed wordt ontstopt, om complicaties in de toekomst te voorkomen.

Wij zetten ons in om onze klanten een snelle en betrouwbare service te bieden tegen een scherpe prijs. Met onze jarenlange ervaring in het ontstoppen van toiletten en andere leidingen garanderen wij telkens weer professionele resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan via de website!

 

Wat kun je zelf doen tegen een verstopte wc?

In sommige gevallen kunt u proberen uw verstopt toilet zelf te ontstoppen. Zorg ervoor dat de watertoevoer is afgesloten en draag rubberen handschoenen bij het werken met een chemisch ontstoppingsmiddel. Als u een vloeibare ontstopper gebruikt, zorg er dan voor dat u de toiletpot met voldoende water vult voordat u de ontstopper gebruikt. Probeer ook een draadhanger of een boor (slang) te gebruiken om eventuele obstakels uit de leiding te verwijderen. Ook kunt u een emmer heet water in de wc pot gooien of een wc ontstopper in een plastic zak doen. Met een ontstopper kan de verstopping los komen. Doet dit niet met een wc borstel, dit zal de plastic tas beschadigen en die kan in de afvoer terecht komen. Gebruik chemische ontstoppers alleen als er echt geen andere oplossing meer is. Dit is namelijk slecht voor het milieu. Hardnekkige verstoppingen kunnen verwijderd worden met de HG ontstopper. Deze laat je een hele nacht inwerken.

Als geen van deze methoden voor u werkt, is het tijd om de professionals in te schakelen! Ons team zal elk probleem met een verstopte afvoer snel opsporen en oplossen zonder uw sanitair te beschadigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten! Wij helpen u graag snel verder!

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Hoe ontstaat een wc verstopping?

Een toilet kan om verschillende redenen verstopt raken, zoals een voorwerp in de afvoerbuis, een verbroken afdichting of ophoping van vet en ander vuil zoals teveel wc papier. Een trage afvoer kan ook worden veroorzaakt door boomwortels die de leidingen binnendringen en de wc pot beschadigen. In sommige gevallen kunnen meerdere factoren bijdragen aan een verstopt toilet. Daarom is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen als u problemen heeft met uw leidingen.

Ons team zal snel de oorzaak van de verstopping vaststellen en de beste oplossing voor uw situatie aanbevelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag snel met het ontstoppen van uw verstopte toilet!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.