keukenkraan vervangen

Ervaren loodgieters met jarenlange ervaring .

Ervaren loodgieters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

keukenkraan vervangen

Het vervangen van een keukenkraan kan een ontmoedigende taak zijn, maar met de juiste voorbereiding en benodigdheden is deze klus in een middag geklaard. Overigens kunnen wij u helpen met het vervangen van iedere kraan. Neem voordat u aan het project begint de tijd om verschillende soorten kranen te onderzoeken en zorg dat u het juiste gereedschap bij de hand hebt. Misschien wilt u ook het water afsluiten voorraad in de keuken voordat u begint.

De installatie van de nieuwe keukenkraan

Zodra u hebt bepaald welk type kraan geschikt is voor uw keuken, is het tijd om met de installatie te beginnen. De eerste stap is het verwijderen van de oude kraan en afvoerleidingen. Gebruik hiervoor een steeksleutel of een verstelbare sleutel om de bouten en moeren los te draaien die ze op hun plaats houden. Als er afdichtingen of pakkingen op de leidingen zitten, moet u deze vervangen door nieuwe wanneer u de nieuwe kraan opnieuw installeert. Nadat alles is losgekoppeld van de gootsteen, trekt u voorzichtig de oude montage eruit.

Wij vervangen de keukenkraan voor u

De volgende stap is het installeren van de nieuwe kraan. Begin met het bevestigen van alle leidingen en sluitringen op de daarvoor bestemde plaatsen op de gootsteen. Plaats vervolgens de kraan en sluit hem aan op de leidingen. Gebruik loodgieterstape op alle schroefdraden voor een betere verbinding. Ten slotte zet u de nieuwe kraan vast met moeren of bouten, afhankelijk van het type dat u hebt gekocht.

keukenkraan laten vervangen

Test de nieuwe keukenkraan

Als de installatie voltooid is, is het tijd om uw gloednieuwe keukenkraan te testen door de warm- en koudwatertoevoer aan te zetten en te controleren of alles goed werkt. Als er lekkages zijn, draai dan alle losse verbindingen vast en zorg ervoor dat alle afdichtingen goed vastzitten. Als extra voorzorgsmaatregel kunt u ook controleren of er druppels onder de gootsteen vandaan komen.

Laat uw keukenkraan vervangen en monteren door onze specialisten

Wij staan hier om u te helpen met al uw keukenkraan behoeften. Onze ervaren loodgieters kunnen ervoor zorgen dat alles correct wordt gemonteerd en dat uw nieuwe kraan lang meegaat. Bovendien zal ons team de waterdruk testen en ervoor zorgen dat er geen lekken of problemen met de installatie zijn. Of u nu een oude kraan wilt vervangen of een nieuwe wilt installeren, wij hebben de expertise om het in één keer goed te doen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het vervangen of installeren van uw keukenkraan – zodat u jarenlang kunt genieten van een mooie en functionele spoelbak! Bedankt dat u ons heeft gekozen voor uw keuken loodgieterswerk!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek