Riool ontstoppen

Ervaren loodgieters met jarenlange ervaring .

Ervaren loodgieters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Riool ontstoppen

Als uw riool verstopt is, hoeft u zich geen zorgen te maken – er is hulp beschikbaar! Met een professionele loodgietersdienst kunt snel uw riool ontstoppen en gemakkelijk verhelpen. Onze ervaren loodgieters zijn uitgerust met het nodige gereedschap om alle soorten verstopte riolen te diagnosticeren en te repareren. Wij maken gebruik van hogedrukwaterstralen, drainsnuiten of andere geavanceerde technieken om uw systeem te ontstoppen. Onze vakkundige professionals werken snel en efficiënt om de klus in één keer goed te klaren, zodat u uw riolering zonder problemen weer kunt gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij riool ontstoppen!

 

Wat kun je zelf doen als u een verstopte riolering heeft?

Als het riool verstopt zit kunt u een aantal dingen doen om dit te ontstoppen. Een riool verstoppingen kan in sommige gevallen moeilijk te ontstoppen zijn, maar er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen voordat u een loodgieter in moet schakelen. Kies altijd als laatste een chemisch ontstoppingsmiddel. Dit is namelijk slecht voor het milieu en gebruiken we dus liever niet. Een afvoer ontstoppen kun je doen met een emmer heet water of kokend heet water gemengd met baking soda. Laat dit een kwartier inwerken en spoel daarna door. Zo kun je ook een wc ontstoppen.

Is de gootsteen verstopt of een afvoer verstopt? Kijk dan eerst of er vuil of eten in het sifon zitten. Draai dan eerst het sifon los en plaats een emmer onder de gootsteen voor het geval er water uit uit komt. Heeft een emmer water geen zin? Dan kunt u ook nog een veer gebruiken. Deze breng je met een draaiende beweging in de riolering. Hiermee kun je ophopingen doorspoelen. Heeft u een ontstopper, gebruik deze dan om de verstopping los te maken. Dit doet u door de gootsteen of het toilet te vullen met water en de ontstopper over het gat te plaatsen. Met krachtige stoten kunt u het weer naar boven duwen. Heeft u al deze dingen gedaan, maar heeft u nog steeds een verstopt riool of een verstopt toilet? Schakel dan een professionele loodgieter in! Zij kunnen u snel en eenvoudig helpen bij uw riool ontstoppen en een verstopte afvoer verhelpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze professionele diensten, en laat ons u helpen bij uw riool ontstoppen! Wij zijn er voor een snelle en betrouwbare service, zodat u uw riool weer zonder problemen kunt gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Riool verstopt

Wat kost een loodgieter inschakelen?

De kosten voor het inhuren van een professionele loodgieter voor een verstopte riool hangen af van het soort verstopping en de moeilijkheid om erbij te komen. Onze ervaren vakmensen kunnen u een prijsopgave geven voordat de klus begint, zodat u weet wat u qua kosten kunt verwachten. Wij zetten ons in om kwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven, dus u kunt er zeker van zijn dat onze diensten de bank niet zullen breken! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw riool kunnen ontstoppen en voor een nauwkeurige offerte voor onze diensten.

Huur vandaag nog een loodgieter in en laat ons al uw rioolproblemen oplossen! Wij zijn er om snelle en betrouwbare service te bieden, zodat u uw riool weer probleemloos kunt gebruiken.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek