Vaatwasser afvoer verstopt

Ervaren loodgieters met jarenlange ervaring .

Ervaren loodgieters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Vaatwasser afvoer

Als uw vaatwasser langzaam of helemaal niet leegloopt, is de afvoer waarschijnlijk verstopt. Een professionele loodgieter kan dit probleem snel en efficiënt verhelpen, zodat u niet met een puinhoop in uw keuken zit.

Wij hebben verschillende oplossingen voor uw verstopte vaatwasser

Loodgieters zijn experts in het ontstoppen van afvoeren met behulp van gespecialiseerd gereedschap en technieken. Zij zullen verschillende dingen doen om een verstopping in de afvoer van uw vaatwasser te verhelpen. Ten eerste gebruiken ze een speciale ontstopper, dit is een apparaat met een flexibele kop dat door de leidingen slingert om het vuil uit de verstopping te verwijderen. Wij kunnen ook chemische reinigingsmiddelen gebruiken, zoals bleekmiddel of azijn, om vet of voedselophopingen die de verstopping veroorzaken, af te breken.

Wij helpen u de vaatwassen schoon te houden

Zodra de verstopping is verholpen, kan onze loodgieter nog een paar dingen doen om de afvoer van uw vaatwasser schoon te houden. Hij kan voorstellen een zeefje of ander filter in de afvoer te gebruiken om voedseldeeltjes op te vangen die in de toekomst verstoppingen kunnen veroorzaken. Ook kunnen wij aanraden regelmatig heet water door de afvoer te laten lopen om eventuele afzettingen te breken en verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Onze loodgieters zullen uw afvoersysteem ook controleren op tekenen van schade die een trage afvoer of verstopping kunnen veroorzaken.

Vaatwasser afvoer verstopt

Repareren van een verstopte vaatwasser afvoer

Als het gaat om het repareren van vaatwasser afvoeren, is er geen vervanging voor professionele expertise. Een ervaren loodgieter kan snel diagnoses stellen en verstoppingen in uw vaatwasser verhelpen, zodat u niet te maken krijgt met water dat terugstroomt in uw keuken. Hij kan u ook advies geven over preventieve maatregelen die u kunt nemen om de afvoer van uw vaatwasser jarenlang goed te laten functioneren.

Neem contact op met onze loodgieter

Als u te maken hebt met een verstopte of traag lekkende vaatwasser, neem dan vandaag nog contact op met een professionele loodgieter. U hoeft niet te accepteren dat u met een rommelige puinhoop in uw keuken moet leven, laat een expert u weer op weg helpen en geniet weer van het gemak van een volledig functionerende vaatwasser! Met gespecialiseerde gereedschappen en technieken kan onze loodgieter elke verstopping in de afvoer van uw vaatwasser snel verhelpen en preventieve maatregelen treffen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Hoe weet je of de vaatwasser afvoert verstopt zit?

Er zijn een aantal dingen waar je aan kunt merken door uw vaatwasser te inspecteren of door hem te laten draaien. Veel voorkomende tekenen van een verstopte vaatwasser afvoer zijn onder meer de volgende:

– water dat niet goed uit de gootsteen loopt

– vaat die vuil is, zelfs na het wassen in de machine

– vieze geurtjes uit de vaatwasser

– luid geborrel of gebrom uit het apparaat

Als u een van deze tekenen opmerkt, neem dan meteen contact op met onze loodgieter om de verstopte afvoer van uw vaatwasser te repareren.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek