WC blijft doorlopen

Ervaren loodgieters met jarenlange ervaring .

Ervaren loodgieters

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

wc loopt door

Blijft uw WC vaak doorlopen? Dan moet u zo snel mogelijk maatregelen nemen en een ervaren loodgieter bellen. Dit probleem kan worden veroorzaakt door veel verschillende problemen, waaronder fysieke slijtage van de onderdelen in het toiletreservoir, onjuiste installatie of zelfs verstopping. 

Wij lossen het probleem op!

Het goede nieuws is dat dit probleem meestal relatief eenvoudig en voordelig kan worden verholpen. Meestal zorgt een eenvoudige reparatie ervoor dat uw toilet weer snel goed loopt. Als de oorzaak van uw lopend toilet echter ingewikkelder is of uitgebreide reparaties vereist, moet onmiddellijk een ervaren vakman worden ingeschakeld om het probleem te verhelpen. Overigens kunnen wij ook uw wc ontstoppen als u hier last van heeft.

Bij Loodgietersbedrijf RS begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerend toilet is en ons team van deskundigen zal u voorzien van een gedetailleerde diagnose en kwaliteitsreparaties om uw toilet weer optimaal te laten functioneren. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten loodgieters problemen, van kleine lekkages tot grote problemen zoals een lopend toilet.

De oorzaak van een toilet dat doorloopt

Om de oorzaak van het veelvuldig leeglopen van uw toilet te diagnosticeren, controleren wij eerst of de onderdelen in de stortbak fysieke schade of slijtage vertonen die de oorzaak kan zijn. Wij zullen ook de installatie van uw toilet beoordelen en nagaan of deze goed is geïnstalleerd. Indien nodig kunnen wij zelfs zorgen voor een upgrade van uw huidige installatie om maximale efficiëntie te garanderen.

wc blijft doorlopen<br />

Verstoppingen opsporen

Bovendien kan ons team verstoppingen of blokkades opsporen die een goede waterafvoer kunnen verhinderen. Wij gebruiken gespecialiseerde apparatuur om uw leidingen grondig te inspecteren en eventueel vuil te verwijderen of verstoppingen die het lopende toilet veroorzaken. Wij controleren ook uw septische systeem om er zeker van te zijn dat dit niet de oorzaak van het probleem is.

Het repareren van uw toilet

Zodra wij de oorzaak van uw lopend toilet hebben vastgesteld en geïsoleerd, kan ons team u een reparatieplan voorleggen. Afhankelijk van de ernst van het probleem kan dit inhouden dat bepaalde onderdelen van uw stortbak worden vervangen, dat nieuwe armaturen of leidingen worden geïnstalleerd of zelfs dat uw bestaande installatie volledig wordt vervangen.

Als u hulp nodig heeft bij het diagnosticeren en repareren van een lopend toilet, bel dan vandaag nog met Loodgietersbedrijf RS. Ons team van ervaren professionals heeft de kennis en expertise om een nauwkeurige diagnose te stellen en uw toilet in een mum van tijd weer aan de praat te krijgen! Met onze uitgebreide diensten kunt u er zeker van zijn dat uw probleem zal worden snel en correct gerepareerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek